Angol oktatás játékosan

Kezdjük ezt az egész bejegyzést egy imádott klisével: ANGOLTUDÁS NÉLKÜL MANAPSÁG LEHETETLENSÉG ELHELYEZKEDNI. Aki szeret a munkaerőpiacról olvasni, az ezzel a mondattal, vagy közeli rokonával már biztosan találkozott. Lehet vitatni, hogy mennyire helytálló, de az biztos, hogy jelentős igazság tartalommal bír. Sok állásajánlatot végignéztem az ezzel foglalkozó portálokon, és ha nem is minden munka, de az igazán zsíros állások elvárnak legalább egy nyelvet, de sokszor többet is. 

Mikor büszke apuka lettem, elhatároztam, hogy a kis lurkónak mindent biztosítani fogok ahhoz, hogy már fiatalon perfekt szinten tudja beszélni a nyelvet, és ne felnőtt fejjel kelljen szenvednie, mint nekem, aki – bár magas szintekre vittem az angoltudásom – olyan erős akcentussal beszélek, mint Kossuth Lajos a mítosz szerint.

Hogy lehet egy kisgyereket hatékonyan tanítani? Játék, játék, játék!!!! Tehát kellett valamilyen szórakoztató, angol nyelvű, kisgyerekeknek fejlesztett játékeszköz. Itt jött a képbe a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek webshop, ahol szám szerint 110 ezer szórakoztató, háztartási és egyéb elektronikai eszköz található, valamint játékok is. 

A főoldalon egyből elénk tárulnak a kiemelt, és akciós termékek, elektromos rollerek, légtisztító berendezés számítógépek és még sok minden más. A webshop óriási kínálata 13 fő kategóriára van bontva – köztük külön “játékok” kategóriával -, ezeken belül pedig számos alkategóriát találunk. Annyira jól ki van alakítva a rendszer, hogy csak a kategóriák alkalmazásával is pillanatok alatt megtaláljuk a keresett terméket. Aki még gyorsabb vásárlásra vágyik, használhatja a kereső mezőt. Nem tudom, milyen algoritmussal dolgozik az oldal, de villámgyorsan kidobja a releváns találatokat. 

Ha megvan a kategória, jöhetnek a szűrők. Szűrhetünk ár alapján, márka alapján és szinte bármilyen technikai paraméter alapján is. Ezzel leszűkíthetjük a kilistázott termékeket néhány darabra. Végül ha nem tudunk választani abból a pár termékből, melyek tényleg minden igényünk kielégítik, berakhatjuk őket az összehasonlító táblázatba. Itt pillanatok alatt megnézhetjük miben jobb, vagy gyengébb az egyik termék a másiknál, és meghozhatjuk a végleges döntést. Ezekkel a funkciókkal a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek webshop fantasztikus vásárlói élményt biztosít. 

Ha megvan az a termék, amire vágytunk, két opció közül választhatunk. Elmenthetjük a kedvencek közé, és így bármikor megvehetjük később. Ha készen állunk a vásárlásra, akkor pedig mehet a kosárba. Itt a vásárlás előtt lehetőségünk van beírni valamilyen kuponkódot. Most például 500 Ft értékű kupont kap, aki feliratkozik a BestMarkt hírlevelére. Ha letudtuk a kuponozást, jöhet a szállítási mód kiválasztása. Kérhetjük a vásárolt árut házhoz, itt a szállítás díját bizonyos összeg felett elengedik. Ebben az esetben fizethetünk előre, vagy utólag is. Kérhetünk csomagpontos kiszállítást, ami nagyon kényelmes és divatos manapság. Végül választhatjuk a jó öreg személyes átvételt is, ami természetesen nem jár plusz költséggel, ráadásul, így lehetőségünk van találkozni az üzlet imádnivaló alkalmazottaival.