Az angolom segített az akril kád javításban

A mai világban már elengedhetetlen, hogy legalább egy idegen nyelven beszéljünk. Noha már jó ideje óta megvan a nyelvvizsgám, az utóbbi években nem sok lehetőségem nyílt arra, hogy használjam is a nyelvet. Így különösen megörültem annak, amikor egy hozzánk hasonló korú, külföldi pár költözött a szomszédunkba. Gondoltam, hogy végre lesz lehetőségem felfrissíteni az angolomat, és esetleg új barátokat is szerezhetek.

Kiderült, hogy a lakásuk kisebb felújításra szorul, így esett, hogy egy nap segítséget kértek tőlem. Én segítettem nekik ugyanis az “akril kád javító” kifejezés megalkotásában, amivel már könnyedén rátalálhattunk egy olyan weboldalra, ahol ilyen kádak karbantartásával, beszerelésével is foglalkoznak. Az “akril kád javító” szakemberek mellett víz-, gáz- és fűtészerelőket hívhatunk házhoz akár már egy órán belül, mindezt nem csak Budapesten, hanem a honlapon felsorolt Pest megyei településeken is.

Az oldal gyorsan elnavigál bennünket a szükséges felületre: ha a jobb oldalon található “Hibabejelentés” gombra kattintunk, az automatikusan a kapcsolatfelvételi, azaz a visszahívást kérő űrlapra vezet minket. Itt elegendő megadni a nevet, email-es elérhetőséget és a telefonszámunkat, valamint, hogy mivel kapcsolatban kérünk visszahívást (azaz itt érdemes felvázolnunk a problémánk lényegét). A másik lehetőség, hogy mi magunk telefonálunk nekik a honlapon megadott számon, ezután pedig egyik szakemberük célzott kérdésekkel próbálja majd felderíteni a problémánk forrását. Ha sürgős esetről van szó, egy órán belül ki tudnak szállni a helyszínre. 0-24 órás, ügyeleti szolgálatuk és több mint 30 éves tapasztalatuk szintén mellettük szól.

A szomszédaim nagyon meg voltak elégedve a munkájukkal, nem is gondolták volna, hogy egy “akril kád javító” ilyen csodákat tud művelni a megviselt fürdőalkalmatosságukkal.