Frappáns ajándékozás és egyéniség kifejezése egyedi módon – mindkettő egy kalap alatt

Angliában élő nővérem látogatásra invitált magához. Boldog voltam, hogy láthatom és kiruccanhatok, viszont hosszas tépelődésbe kezdtem, hogy vajon milyen ajándékkal lephetném meg, mert nem akartam üres kézzel beállítani.

Eszembe is jutott egy weboldal címe, a lolmarkt.hu, ahol vicces szövegekkel ellátott pólókra is szert lehet tenni. Még egy csoporttársam ajánlotta régebben, akin egyszer észrevettem és megdicsértem egy igazán különleges és mókás pólót, amit éppen viselt. El is látogattam a weblapra. Ahogy beléptem, rögtön feltűnt, hogy egy termékkereső szerepel az oldal tetején. Gondoltam ki is használom a lehetőséget, hogy egyszerűbbé tegyem a tallózást önmagam számára. Beírtam az üres mezőbe a ,,testvér” kifejezést, nyomtam egy Enter billentyűt és már ott is sorakozott előttem az összes tesóknak szánt póló, melyeken aranyos és vicces feliratok szerepeltek. Sikerült rögtön kiszúrnom egyet, amely nővérem kedvenc szuperhősének jelmezére céloz; a betűtípus, a színek teljes mértékben a képregényekben látott emblémát juttatják az ember eszébe. Csupán nem a szuperhős nevével van ellátva a megszokott módon, hanem helyette az szerepel rajta: tesó. Ez biztosan elnyeri nővérem tetszését, efelől semmi kétségem nem volt. A szállítás menüpontra kattintva fedeztem fel a pozitív hírt, hogy egy-két munkanapon belül már át is vehetem a megrendelt terméket. Ez jól is jött, hiszen utazásom időpontja a küszöbön állt. Már görgettem is volna tovább, hogy minél hamarabb véglegesíthessem a rendelést, amikor megpillantottam egy mondatot, miszerint, ha a vásárló tízezer forint felett rendel, abban az esetben a szállítás teljesen ingyenes.

Egyből arra gondoltam, hogy ezzel a lehetőséggel mindenképpen érdemes volna élnem.

Így hát nekiláttam, hogy alaposabban átböngésszem a lolmarkt.hu termékkínálatát. Hamarosan elém kerültek olyan pólók, melyeket pároknak terveztek. Igazán szuper, hogy összeillő pólókat rendelhetsz a szerelmednek és magadnak. Ráadásul nagyon ötletes feliratokkal vannak ellátva. Nehéz volt döntenem, de végül a ,,szeretlek mint maci a mézet” szöveggel díszített termék lett az abszolút győztes. Mindegyik pólónál kiválasztható a méreten felül a kívánt szín is. Én nővéremnek fehér pólót rendeltem, a páromnak és nekem pedig eltérő színűeket. Gondoltam feldobná a ruhadarabokat, ha csak a szöveg lenne rajtuk egyforma, és színekben viszont különböznének.

Amint újra rászántam magam, hogy most már tényleg véglegesítsem a rendelést és gyorsan legörgettem a menüsort, egy eddig észre nem vett lehetőséget szúrtam ki a felsorolt terméktípusok és szolgáltatások címkéi alatt. Ez az egyedi pólókészítésre vonatkozott. Ez igazán izgalmas felfedezésnek ígérkezett. Rákattintottam, hogy utánajárjak mit is takar mindez. Mint az a lolmarkt.hu oldalon is olvasható, akár egy darab pólót is van alkalmunk rendelni, ha egyedi mintát álmodtunk meg rá, és mindezt bármelyik üzletükben személyesen tudjuk lebonyolítani. Sőt, ami a legfantasztikusabb, hogy ebben az esetben akár ott a helyszínen azonnal elkészítik a megrendelő számára az adott terméket. Milyen profi munkamenet! Amennyiben mégis inkább több darabot szeretnénk rendelni, akkor érdemes felkeresnünk a cég ügyfélszolgálatát, vagy a weblapon megadott elérhetőségek egyikét. Így alkalmunk nyílik egyedi árajánlat kérésre. Mindkét opcióban érdekelt voltam, hiszen fél évre rá volt esedékes a lánybúcsúm, illetve mindig is szívesen viseltem volna olyan pólót, ami az én ötletem alapján született meg, és teljesen egyedi.

A lánybúcsú szervezése kissé még odébb volt. Emellett azon a héten már rettenetesen be voltam táblázva, így nem volt időm személyesen felkeresni a hozzám közel eső üzletüket, hogy készíttessek egy egyedi pólót is magamnak. Egyáltalán nem bánom, mert a termékek, amelyeket választottam tökéletesek, így nincs hiányérzetem. Emellett lett egy plusz okom, hogy a jövőben bekukkanthassak egy LOLmarkt üzletbe. Nagyon kíváncsi vagyok arra az élményre, hogy egy általam megálmodott mintájú pólóra leadom a rendelést, és miután kényelmesen megittam egy kávét, már át is vehetem a teljesen egyedi ruhadarabot, ami soha nem fog szembe jönni velem az utcákon.

Vidáman véglegesítettem rendelésem, és izgatottan vártam, hogy megérkezzenek a termékek.

A lolmarkt.hu oldalon tett ígéret, miszerint egy-két munkanapon belül kiszállítják a megrendelt pólókat, teljesen megállja a helyét. Izgatottan bontottam ki a csomagból, és amint kezembe vettem a termékeket, nagyon megnyugodtam. Ideges voltam ugyanis a minőség miatt, hiszen számtalanszor jártam már úgy, hogy csalódást okozott egy adott termék, mert silány anyagból készült darabról volt szó. Online rendelésnél sajnos ez nem mindig látható. Ezért is vagyok kissé bizalmatlan az általam nem ismert márkák és szolgáltatók kapcsán. A vicces feliratok és az egyediség jelen esetben viszont arra sarkallt, hogy kockáztassak. A megérzéseim jó irányba vittek: a pólók anyaga fantasztikusan puha, a színek csodásak. Tapintás és látvány tekintetében egyaránt minőségi darab.

Párom rögtön kíváncsiskodva jött oda, és át is adtam a neki szánt pólót, és mutattam a párját mellé. Jól szórakozunk azóta is minden alkalommal, amikor ezeket viseljük, hiszen annyira mókásak és kifejezik az összetartozásunkat.

Megjártam Angliát, ami életre szóló élmény volt. Mindezt remekül megkoronázta tesóm öröme, aki meglátva az ajándékomat nevetésben tört ki, egyből beleszeretett a pólóba. Azonnal rá is kérdezett, hogy hol lehet ilyen szuper terméket kapni. Megmutattam neki a LOLmarkt honlapját, és annyira tetszett számára a kínálat, hogy fejébe vette, ő mindenképpen szeretne készíttetni egyedi és vicces pólókat kollégái és önmaga számára. Nem voltunk biztosak abban, hogy külföldről is lehet terméket rendelni, így javasoltam, tekintsük meg a ,,gyakori kérdések” címmel ellátott kategóriát a weblapon, talán ott találunk erre vonatkozó információt. Megérzéseim megint remekül működtek, mert a minket foglalkoztató kérdés azonnal megválaszolásra került.

A LOLmarkt ugyanis külföldre is forgalmaz a termékeiből.

Csupán megrendeléskor ki kell választanunk az adott országot, és ha szerepel a szállítási listában, akkor már nyert ügyünk van. Természetesen annak sem kell elkeserednie, aki nem találja a tartózkodási helyét a felsorolásban. Ebben az esetben azt javasolja a Lolmarkt csapata, hogy az illető vegye fel velük a kapcsolatot. Szerencsére az Egyesült Királyságot azonnal megtaláltuk a listázott országok között, így nyert ügyünk volt e téren. Nővérem néhány óra alatt megálmodta és felskiccelte egy papírra a mintát, és hamarosan meg is kereste a céget egy árajánlat kéréssel kapcsolatban.

A lolmarkt.hu különleges felfedezése volt az évnek, a környezetem teljesen fellelkesült azóta az egyedi pólókészítéssel kapcsolatban. Van egy barátom, aki azóta rendszeresen ,,beugrik” az egyik üzletbe, hogy készíttessen magának egy-egy páratlan ruhadarabot. Egy másik barátom a párosra esküszik, és feleségével együtt már több közös pólóval is sikerült meglepniük magukat. Én éppen aktívan készülök a lánybúcsúmra, és valami nagyon humoros pólót szeretnék a csajoknak és magamnak.

Úgy érzem az egyedi pólókészítés kiapadhatatlan lehetőségeket rejt még a továbbiakban.