Angol tanulás innovatív módszerekkel, és már székhelyem is van hozzá

A történelemben már többször megjelent egy olyan nyelv, amit az emberek általánosan használtak. Ez azonban még mindig kisebb régiókra volt szabdalva. Európában latint beszéltek, Ázsiában pedig kínai írásjegyeket használtak. A mai világban azonban ez a dinamika teljesen megváltozott és az angol nyelv szinte egyeduralmat hirdetett. Mindenki ítélje meg, hogy ez szerinte jó vagy rossz, mindkét oldalnak valamennyire igaza lesz.

Ettől függetlenül, az ember számára most már szinte elengedhetetlen az, hogy valamennyire tudjon angolul. Még egy egyszerű pénztáros pozíciónál is elvárás, hogy tudjon angolul is beszélni, ha muszáj lenne. Ez egyszerre érdekes, de másrészről egész kirekesztő tud lenni azokkal az emberekkel szemben, akiknek nincsen elég pénzünk arra, hogy beírassák magukat egy drága nyelvi kurzusra. Sokáig gondolkoztam, hogy miként lehetne feloldani ezt a komoly konfliktust és nemrég egy egész jó ötletre jutottam.

Kitaláltam egy olyan üzletmodellt, ami mindenki számára megéri és ehhez céget akartam alapítani. Feljött azonban a székhelyszolgáltatás kérdése is, mivel szerettem volna a cégemnek egy olyan székhelyet, ahova szívesen jár az ember. A Topcégalapítás segítségével az ilyenfajta minőségi székhelyszolgáltatás, végre valósággá vált az álomból. Pár szót azonban megérdemel az, hogy mégis miért voltam ennyire elégedett velük.

Pár évtizeddel ezelőtt az, hogy valaki a székhelyszolgáltatás folyamatát online is el tudja intézni, teljesen fantasztikumnak tűnt csak. A baj az, hogy bár a mai világban már lehetőségünk van erre, sok cég csak át akar verni minket. Ez azonban a Topcégalapítás oldalára egyáltalán nem volt jellemző. Könnyen különbséget lehet tenni az olyan cég között, ami komolyan veszi az általa biztosított szolgáltatást, már csak abból, ha ránézünk az oldalukra. A Topcégalapítás pedig nagyon szépen volt kialakítva és nem volt szükségem többre, mint pár kattintásra ahhoz, hogy a székhelyszolgáltatás részlegre érkezzek náluk.

Mivel ez volt az első alkalom, hogy székhelyszolgáltatást kellett igénybe vennem, ezért úgy gondoltam, hogy minden információra szükségem lehet, hogy biztosra mehessek. A Topcégalapítás pedig mindent megadott, amire csak vágytam. Többfajta székhelyszolgáltatás közül választhatunk. Ebből kettő Budapesten található, aminek nem kell sokat részleteznem az előnyeit. Én egyébként is nagyon szeretem a fővárost, úgyhogy ideális választásnak tűnt, hogy itt vegyem igénybe a székhelyszolgáltatást is.

székhelyszolgáltatás

Volt azonban egy alternatíva, ami mellett hasonlóan rengeteg pozitívumot tudtam felsorakoztatni, pedig korábban nem is gondoltam rá. Ez pedig Újlengyel volt, ami elsőre kicsit furcsán hangozhat. Ezen a helyen azonban különböző adókedvezményekben részesülhetünk, ami hatalmas előnyt tud jelenteni egy kezdő vállalkozó számára. Nem kell félnünk, hogy ez valami átverés lenne csupán, mivel hatalmas cégeknek vannak itt a székhelyeik, nem véletlenül.

Minden egyéb kérdésemre is választ tudtam kapni, mivel a tájékoztató alatt található egy gyakran ismételt kérdések részleg is. Ez is nagyon modern és felhasználóbarát volt. Örültem, hogy mielőtt még felhívnám őket, át tudtam futni ezeket a dolgokat, mivel így a beszélgetés sokkal célravezetőbb tud majd lenni és nem kell az én buta, tapasztalatlan kérdéseimre fecsérelni az időt.

Miután így felkészültem, fel is vettem velük a kapcsolatot. A telefonos beszélgetés valóban gördülékeny volt és éreztem, hogy mennyit jelent, hogy tájokozott vagyok én is. Mindent átbeszéltünk és közös megegyezésre jutottunk a székhelyszolgáltatással kapcsolatban. Nemsokára pedig már bejegyzett székhelye volt a nyelviskolának. Tisztában vagyok vele, hogy ez más céggel nem ment volna ilyen egyszerűen.