Táskákról beszélgettünk az angolórámon

Idén nyáron fogok végezni az egyetemen. Már nem sok idő van hátra a szakzárásig, azonban pár dolgot még el kell intéznem, hogy kézhez kaphassam a diplomámat júniusban. Először is, rendeznem kell a tartozásaimat a sulis könyvtárral – kár, hogy már rég elfelejtettem azt is, hogy milyen könyvet nem vittem vissza nekik, szóval valószínűleg fizetnem kell majd. Másodszor, be kell fejeznem a szakdolgozatomat, amihez még legalább ötven ismerősömmel ki kell töltetnem egy kérdőívet, már előre sajnálom őket miatta. Végezetül, szereznem kell még egy nyelvvizsgát: az én diplomámhoz ugyanis legalább két nyelvet kell középfokon beszélni. Középiskolában német szakos voltam, úgyhogy az egyetemen az angolt választottam második idegen nyelvnek, és szerencsére három év alatt sikerült egy magabiztos középhaladó szintre felfejlődnöm belőle.

A nyelvvizsga előtt mégis úgy éreztem, hogy érdemes lenne pár magánórát vennem, hogy kellő magabiztossággal induljak útnak. Egy kedves ismerősöm segített tanárt találni, aki ráadásul csak pár megállónyira lakik tőlem. Hetente kétszer járok hozzá, és leginkább a szóbelire készülünk. A tételeket már átbeszéltük közösen, úgyhogy mostanában csak szabadon beszélgetünk bármilyen témáról, ami eszünkbe jut, hiszen ezzel is bővül az angol szókincsem.

Legutóbb például táskákról beszélgettünk, amit a magántanárom hozott fel. Megkérdezte tőlem angolul az online vásárlás előnyeit és hátrányait, és egy vitadélutánt tartottunk: nekem el kellett mondani egy rossz tapasztalatot, ami webáruházban ért, ő pedig elmondott egy jót. Szerencsére már elég jól tudok angolul, úgyhogy mindent értettem, amit a tanárom mondott.

Először is azzal kezdte, hogy tavaly télen elhagyta a villamoson a válltáskáját – sok cucc volt nála, és egyszerűen nem vette észre, hogy az ülésen maradt a kis tatyó. Nem volt sok ideje szomorkodni, úgyhogy inkább megoldást kezdett keresgélni. Így talált rá a következő oldalra: Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen!. Elmesélte, hogy egy kifinomult, elegáns oldalra navigálta őt a böngészője, ami azonnal megtetszett neki. Nem csupán az oldal megjelenése, hanem annak informatív jellege is megfogta a magántanáromat: azt mondta, hogy minden információt könnyen és gyorsan fellelt ezen a webshopon, és hogy élvezet volt itt keresgélni új táskát. Rengeteg szűrő segítette a dolgát: típus szerint is tudott keresni (hiszen neki kifejezetten válltáska kellett, nem pedig egy hátitáska, testtáska, öv, pénztárca, vagy esetleg egy neszesszer), illetve ár és név szerint is, ami nagyon praktikus, ha például szeretünk egy konkrét árkategórián vagy márkán belül keresgélni. Az oldalon egyébként olyan nagy nevekkel találkozhatunk, mint például a Tamaris, Jana, Bugatti, Anekke, Marco Tozzi, Kimmidoll, Dogs by Beluchi, vagy a Heavy Tools. A táskákról elegendő képpel és információval is szolgálnak az oldalon, így szinte azt az érzést adja vissza a webáruház, mintha élőben nézelődnénk a táskák között. A személyes vásárlással ellentétben itt viszont nem kell még a házunk kényelméből sem kimozdulni a vásárláshoz, úgyhogy így megspórolhatjuk a készülődést és az utazást is. A hatalmas típus-és márkaválaszték mellett a kihagyhatatlan árak is nagy erőssége az Anna Táska Webáruháznak, ahol márkás táskák százai fellelhetők egy helyen. A kezdőoldalra érkezve a kiemelt ajánlatok között akciós áron találhatunk remek darabokat. A weboldalon férfiak és nők is találnak a stílusuknak megfelelő táskát, valamint pénztárcákat és öveket is lehet kapni, ami ezáltal nagyon egyszerűvé teszi a teljes kiegészítő-vásárlást, mert rögtön szettben is vehetjük őket, hogy színben, stílusban harmonizáljanak egymással.

Miután az angoltanárom rákattintott az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! találatra, a táskák után tovább nézelődött az oldalon, és egy érdekes hűségprogramról is olvasott. Erről is mesélt bővebben: mindössze egy pár perces regisztráció után már részt lehet venni a hűségprogramban, aminek segítségével hatalmas kedvezményeket lehet szerezni táskákra, övekre és pénztárcákra is. Ugyanis ha regisztrált, bejelentkezett felhasználóként ad le rendelést, akkor hűségpontokat írnak jóvá a megvett termékek után, amit a későbbi vásárlásoknál lehet beváltani, komoly összegeket spórolva. Ráadásul minden termék után jár a hűségpont – a legtöbb helyen csak a teljes árú termékekre lehet kedvezményt kapni, az Anna Táska Webáruháznál viszont minden egyes darab után megkapjuk a pontjainkat. Az egyetlen különbség, hogy a teljes árú termékek árának öt százalékát kapjuk meg hűségpontokban, míg az akciós termékeknek „csupán” a három százalékát, ami így is fantasztikus lehetőség.  

Megkérdeztem a tanáromat, hogy hogyan vette át a rendelését. Azt mondta, hogy erre sokféle mód létezik, ha az Anna Táska Webáruházból rendelünk. Egyrészt igénybe lehet venni a GLS futárszolgálat házhozszállítási opcióját, ami kifejezetten gyors (átlagosan 1-3 munkanap) és megbízható. Külön kiemelte a tanárom, hogy mennyire jó volt, hogy bankkártyával is tudott fizetni a futárnál, így nagyon kényelmes volt a házhozszállítást választania. Aki szeretné, az viszont Pick Pack Ponthoz is kérheti a csomagot, ennél az opciónál a Relay és Inmedio hírlapüzletek szolgálnak átvételi pontokként. A fizetést nemcsak átvételkor, hanem előre utalással és Barionon keresztüli online fizetéssel is meg lehet oldani, ha valakinek úgy könnyebb.

Annyi jót mesélt a tanárom erről a helyről, hogy az óra végén még én is rákerestem, hogy Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen!, mert megjött a kedvem kiegészítőket rendelni egy megbízható webáruházból, ahol mindenféle márkás táskát megtalálok egy helyen, és az otthonom kényelméből tudok közülük válogatni.