Megtanultam angolul és irány Amerika

Még harmadikos koromban kezdtem el angolul tanulni. Választható tantárgy volt, de szerelem első hallásra, ugyanis nagyon jól el tudtam merülni benne. Remek tanáraim voltak, de úgy éreztem, hogy a sok angol versenyen szerzett siker egy kicsit talán azt is jelenti, hogy van egy kevés érzékem is hozzá. Persze nem szerettem volna beképzelt lenni, csak egy egészséges önbizalomra volt szükségem. Ez mind kellett hozzá, hogy az egyetem után egy évet Amerikában töltsek. Félretettem egy kis pénzt és elkezdtem utazgatni szabadon. Miután pedig hazajöttem, itthon is nekiláttam a túrázásnak. És akárcsak kint, itthon is motoron kezdtem neki ennek a remek hobbinak. Sajnos azonban nem meglepő módon a motorom gumijai hamar elhasználódtak, ezért kénytelen voltam erre valami megoldást keresni.

A megoldás pedig az internet világában sosem volt kézenfekvőbb. A motortire hu oldal adta meg a végső löketet a vásárláshoz. Itt találtam meg a legjobb választékot, amit csak el tudtam képzelni. Nagy szerencsém is volt, hiszen már a látogatásomkor olyan akciókba futottam bele, amik engem és az én motoromat is érintették. Ugyanakkor szerettem volna kicsit jobban utána nézni a többi lehetőségnek is. Ebben segített az oldal, nem is kicsit. Található rajta egy remek kereső, gyakorlatilag a főoldal közepét foglalja el, na itt lehet megkeresni a motortire hu oldal szédületesen nagy választékából azt az egy (pontosabban kettő) gumit, amire szükséged van. A keresőbe be kell írni néhány egyszerűbb adatot, amikkel aztán egy keresés úgy folyik le, hogy a végén már kizárólag a nekünk fontos eredmények vannak előttünk. A másik opció az, hogy a főoldal jobb oldalán lévő felsorolásból elkezdjük kiválogatni a mi motorunkat. Ne tévesszen meg ez senkit, a folyamat nagyon is gyors és egyszerű, bár a kereső minden szempontból kedvezőbb.

motortire hu

Ahhoz, hogy a bizalom is kiépülhessen bennünk egy ilyen oldal irányába, szükségünk van egy olyan biztosítékra, amely a minőséget fémjelzi. Erre remek megoldás az a lista, amin követhetjük, hogy milyen neves márkák gumijait forgalmazzák itt. Olyan cégektől vásárolhatunk közvetítéssel, amiket még a laikusok is felismernek, csupa profi világmárka van itt, szinte versenyezve a figyelmünkért, ugyanakkor az árak nagyon kedvezően vannak kialakítva, így nem kell azon aggódni, hogy meglepően magas árat kell majd megfizetnünk. A motortire.hu weboldal munkatársairól is megtudhatunk többet, ha érdeklődünk, hiszen a főoldal elején egy rövid ismertetőbe futhatunk bele. Ebben elolvashatjuk, hogy a cég hogyan is kezdte, mik voltak a fontosabb pontjai az életének. Ennek segítségével még egyszerűbben is kialakul bennünk a bizalom, de ez még nem minden. Vannak fotók is a galériában, ezekkel megismerhetjük a raktárat. Bizony, ez nem csak egy egyszerű gumis műhely, de egy remek készlet is. Van videó is az oldalon, de a saját YouTube csatornájuk is elérhető, amin még ennél is több tartalom van. A fontosabb tudnivalókat a Facebook oldalukon is el lehet olvasni.