Deal of the day: székhelyszolgáltatás, rendelet szerint!

Tudnál annál kedvezőbb lehetőséget mondani, minthogy alig kell törődnöd valamivel és mégis működik? Sajnos vállalkozni nem olyan, mint nyelveket tanulni. Egy kicsit összetettebb folyamat, viszont a gyümölcse sokkal édesebb és laktatóbb lesz, mint egy angol nyelvvizsgának. Meg azért egy pár milliós cég azért mégiscsak jobban hangzik, mint az angol B2. Na de, tudod, hogy pontosan mi is az a székhelyszolgáltatás rendelet? Tudod, hogy egy induló cégnek milyen jogszabályoknak kell megfelelnie? Azzal is tisztában vagy, hogy mik lehetnek az esetleges buktatók vagy kiskapuk? Ha már egyre nem volt a válaszod, akkor mindenképpen látogass el a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalra vagy pedig olvass tovább! Gyere, sok a bepótolni valónk…

Ez persze nem jelenti azt, hogy buta lennél, csupán mindenkinek vannak olyan témái, amit nem mindig ismer áthatóan. Nekem ilyen az autószerelés vagy a politika. Neked ezek szerint a vállalkozások felépítése, viszont ez egy könnyen pótolható tudás. És ráadásul nagyon hasznos, mert ha egyszer megérti valaki a csínyját – bínyját, akkor majd egészen biztosan vállalkozni akar. Én is például egyetemen kaptam kedvet ahhoz, hogy belefogjak egy egyéni vállalkozásba, ami túl nőtt rajtam és immáron egy kkv-ról beszélhetünk. Elég büszke is vagyok rá, viszont itt nem én vagyok a fő attrakció, hanem az én partnerem, a szekhelyszolgaltatas24.hu.

Miért is fontos az, hogy megfeleljünk a jogszabálynak?

Bár bízok abban, hogy ez sokak számára csupán egy költői kérdés a fejben. Viszont nem mindenki tudja azt, hogy mennyire lényeges egy cég esetén az, hogy transzparens, azaz átlátható legyen. Viszont a szóban forgó vállalat az, tehát őket 2020-ban a a NAV Pénzmosás és Terrorizmusfinanszírozás Elleni Iroda nyilvántartásba vette és a tevékenységüket folyamatosan jogszerűen végzik. Nagyon sok az átverés a mai világban és a szélhámos, viszont örülök annak, hogy ez a cég nem tartozik közéjük és 100%-ban biztonságosnak, törvényesnek és megbízhatónak bizonyul.

Nekem sem volt még velük egyszer sem negatív élményem, valamint a székhelyszolgáltatás rendelet értelmében semmit sem kell tennem a telephellyel kapcsolatban. Ők kezelik a postát, fizetik a rezsit, gondoskodnak a körülményekről és a törvényes működésről. Nekem csupán rendszeresen meg kell fizetnem a megbízási szerződésben megfogalmazott összeget és ennyi. Még a postám is kezelve van, efelől sem kell aggódnom. Minden hivatalos irat azonnal továbbítva van nekem vagy pedig tájékoztatva vagyok a fontosabb eseményekről.

Gyorsak, pontosak és precízek. Pont, ahogy minden partneremet szeretném jellemezni. Egyelőre kevesek között ők azok, akik megkapták ezt a jelzőt, viszont bízok benne, hogy majd a többi cégnek is példát mutatnak majd a példátlan szolgáltatásaikkal. És itt nem csak a székhelyszolgáltatás rendeletet szeretném kiemelni, hanem a többi pozitív előnyt is, amit egy ilyen jellegű cég nyújthat nekünk, kisvállalkozóknak.