Az angol mellett némi pénzügyi ismeret sosem jön rosszul

Világéletemben szerettem nyelveket tanulni, az angol különösen a szívem csücske volt. Valahogy hamar rájöttem a fortélyaira, úgyhogy nem nagyon voltak vele problémáim. Az iskolai évek alatt is csak pozitív élményeim fűződnek hozzá. Ez pesze nagy mértékben köszönhető annak is, hogy jó tanárom volt, illetve elég fogékony vagyok a nyelvtanulásra. Nem véletlen, hogy a mai napig fejlesztem, hiszen az angol tudás manapság nagyon sok helyen elvárás. Szerencsére a 21. században, már könnyen fejleszthetjük magunkat önállóan, az internet segítségével. A meglévő angol tudásomat én is így szoktam szinten tartani, illetve még magasabb szintre emelni. Nemcsak ezt a tudást igyekszem fejleszteni, hanem a pénzügyi ismereteimet is próbálom kicsit kibővíteni. Rájöttem ugyanis, hogy egyre több dolog során lenne hasznos, ha minimális ismeretekkel rendelkeznék. Ez persze nem jelenti azt, hogy jelentkeztem egy pénzügyi iskolába. Mindössze annyit takar, hogy nekiálltam olvasgatni a https://www.pannonsafe.hu/-t.

Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban biztosítási alkusz blogján, könnyedén bővíthetjük a pénzügyi ismereteinket

Elsősorban a blogjukon szoktam elkalandozni, ahol meglepően sok hasznos informácóval gazdagodtam, nem egy, hanem több témában is. Viszonylag könnyen tudtam válogatni a témák közül, hiszen az oldal tetején található címkékre kattintva, csak az ahhoz kapcsolódó blogbejegyzéseket dobja fel az oldal. Az alábbiakhoz kapcsolódóan találhatunk bejegyzéseket: Casco, Egészsébiztosítás, Hitelkiváltás, KGFB, Lakás hitel, Lakásbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás, Utasbiztosítás, Vállalkozói biztosítás. Ezek, illetve még egy-két dolog megtalálható a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban honlapján a termékek között is. Ezeket közvetlen nem ők árusítják, ők ugyanis egy alkusz cég, vagyis függetlenek bármilyen biztosító cégtől, illetve pénzintézettől. Kapcsolatban állnak velük, de nem tartoznak hozzájuk, ennek köszönhetően a legjobb ajánlatokat tudják nekünk megkeresni.

Pannon-Safe Kft - Pénzügyeink biztonságban

A termékekről azonban részletes leírással szolgálnak, illetve az online kalkulátorok révén nagyjából azt is meg tudjuk állapítani, hogy nekünk milyen ajánlat lenne megfelelő. Ha pedig pontosabbat szeretnénk, akkor felvehetjük a kapcsolatot a céggel, a honlapjukon található űrlap segítségével. Ezután valamelyik kollégájuk, aki a minket érdeklő területre specializálódott, felveszi velünk a kapcsolatot, és részletesen átbeszéli velünk a dolgokat. Igény szerint még személyes találkozóra is van lehetőség. Országosan közel 30 irodában érhetjük el őket, így mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebbit.

Széles partnerhálozat, személyre szabott ajánlatok

Én is a hozzám legközelebbi irodába látogattam el, amikor kérdéseim voltak a KGFB kapcsán. Elégedetlen voltam az akkori biztosítóm ajánlatával így az évforduló során úgy döntöttem, nem újítom meg, hanem választok egy másik biztosítót. Ugyan sok mindent megtudtam már a blogról, de ott inkább általános tanácsok vannak, én pedig személyre szabott ajánlatokat szerettem volna. Megtehettem volna, hogy az online kalkulátor segítségével nézem meg a lehetséges opciókat, de én inkább a személyes segítséghez folyamodtam. Annak érdekében, hogy biztosan a nekem legmegfelelőbb ajánlatok közül válogathassak, kerestem fel a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban irodáját. Itt az egyik kollégával részletesen átbeszélhettem, hogy nekem mi lenne a legjobb árban, és milyen feltételeim vannak a szerződéssel kapcsolatban.

Akkor elégedetten távoztam az irodából. Azóta a hozzájuk fűződő e-alkusz applikáción keresztül intézem a biztosítási ügyeimet. Bevallom őszintén ez az egyik legjobb dolog, amire rátalálhattam a céggel kapcsolatban. Bár a blogjukat is nagyon hasznosnak vélem,de az applikáció annyira megkönnyíti a mindennapjaimat, hogy szinte már el se tudom képzelni nélküle az ügyintézést. Egyszerre több szerződésemet is kezelhetem a felületen, kapok értesítést, ha esedékes a díjfizetés, viharriasztással gondoskodnak a károk megelőzéséről, ha pedig mégis bekövetkezik a baj, akkor ott tudok kárbejelentést is tenni. Mindezt úgy, hogy elég, ha csak a telefonom van kéznél, elkerülve ezzel a felesleges sorbanállást, várakozást.