Angolórán az volt a feladat, hogy játsszuk el, hogy szerelőt hívunk

A tanárnő minden óra végén azt a feladatot adja az osztálynak, hogy álljunk párba, és kezdjünk bele valamilyen beszélgetésbe. Ennek a beszélgetésnek a témáját általában ő szokta kitalálni. Ezek között vannak egyszerűbbek, de jóval bonyolultabbak is. Egy hónapja például a különböző gyógyszerek hatóanyagairól kellett angolul beszélni, amin sajnos eléggé elhasaltam. Őszintén szólva szerintem ez a téma még kissé túlmutat az osztálynak a képességein, de a tanárnő szeret minket bedobni a mély vízbe.

Tegnap viszont némileg szerencsém volt: csőtörés volt a téma, ami pár napja pont megtörtént velem a valóságban is, így tudtam ihletet meríteni.

Sajnos elég durván beázott a lakásunk, ezért keresnünk kellett egy olyan szerelőkből álló csapatot, akik azonnal elindulnak hozzánk. Örömmel mondhatom, hogy létezik ilyen, akiket a vizszereles.net weboldalán keresztül érhetünk el. Ők akár egy órán belül is ki tudnak érkezni hozzánk. Azt fontos tudni, hogy ők Budapesten és Pest megyében működnek, de az internetes oldalukon pontosan fel is vannak sorolva azok a települések, ahova vállalják a kiszállást.

Aki szemügyre veszi a weblapjukat, az látni fogja, hogy ez mennyire sokoldalú társaság. A különböző szolgáltatások egész sorát képesek biztosítani az ügyfeleik számára, méghozzá a lehető legmagasabb szinten! A csőtörésen kívül foglalkoznak ott még vízszereléssel, csatornázássál, fűtésszereléssel, duguláselhárítással és még a csatornák kamerázásával is.

Nagyon el voltam keseredve az elázott lakás miatt, de miután kiérkeztek a vizszereles.net dolgozói, hamarosan már pozitívabbnak láttam a helyzetet. Arra számítottam, hogy itt sokat kell majd várni arra, hogy valami jól látható eredményt érjenek el, de ebben tévedtem. Hihetetlenül hamar megtalálták a hibának a forrását, ami nem csoda, hiszen már sok ilyen esettel találkoztak. Még néhány jó tanáccsal is elláttak engem a munkájuk közben, hogy a jövőben elkerülhessem ezeket az eseteket.

Elég nagy volt a munka ezzel az egésszel, de ők ezt tényleg olyan gyorsan megoldották, amennyire csak lehet.  Természetesen nem csak a gyorsaság volt itt a szempont, hiszen kiemelt fontossággal bír a számukra az is, hogy csak a lehető legtökéletesebb munkát adják át az ügyfeleik részére.